KiM i njezino uređenje pod Turcima

KiM pod Turcima

 A teško ti je i nećeš da priznaš da je narkoman a znaš da je tako…E tako Srbija zna da je izgubila Kosovo zauvjek ali neće da prizna…jbg. Bilo je KiM 500 godina pod Turcima. Ova okupacija će mnogo kraće da traje, ne brinite vi za Srbiju. Imate mnogo većih briga. Srbi pričaju a Albanci grade, spojili Prištinu i Tiranu autoputem, te Skoplje i Prištinu a ranije Peć i Prištinu sada kreću prema Nišu od Prištine a spoj će biti kod Crvene jabuke pored Niša. Kosovo je neovisna i suverena zemlja koja nije u sukobu niti treba mirovni. Sporazum niti ima neriješen status koji zahtijeva pregovore. Kazao je Kurti. 

Da li je KiM međunarodno priznat?

Međunarodno priznate nezavisne države su članice UN, Unesco, Interpola. Kosovo i Metohija su privremeni USA protektorat i trajaće dok to bude u interesu USA. Bolje bi im bilo da grade odnose sa komšijama Srbima i da svi zajedno počnemo normalno da živimo. Inače šta ?Jarooo Kosovo je nezavisno, ima pasoš ličnu kartu, ustav ,policiju , vojsku granicu, mladu populacija i sada već bogatu. Imaju Albaniju za leđima koja je Amerima deset puta bitnija, nego što prije shvate u Srbiji te činjenice bolje za njih inače . Nije priznanje tema razgovora. Ima puno ekonomskih i privrednih tema.Ako Albanci kažu da treba da se razgovara i hoće da razgovaraju zašto to vama smeta? Zamjena teritorija bi bila pravno nasilje i negiranje etnickog čišćenja Kosovara za vrijeme agresije na Kosovo! Ovi dojučerašnji privjesci Bizanta i Turaka te Ugara samo bi sebi neki teritorij pripajali. 

U Regionalnom uredu WHO za Evropu na pres-konferenciji koja je održana u Kopenhagenu. Kazano da se sa Cornavirusom posebno dobro nosi Bosna i Hercegovina. Ronite suze SDP/NS/NIP petokolonaši i neprijatelji države BiH koji želite zlo ovom nasem bošnjačkom narodu. Radi vaših bolesnih političkih ciljeva i ideja. Ranije su i Ambasadori Amerike, Nelson, Velike britanije Fild i Evropske komisije Satller kazali za KiM.

Je li BiH odlično?

Da je BiH odlično i na vrijeme donijela sve naredbe, mjere i preporuke. Razlog povecanog broja zarazenih u Kantonu Sarajevo su protesti SDP/NS komunjara. Te protesti Mirse Hadžikadića, koje su lično podržali Dino Konaković, Peđa Koljović i traktorista Nermin Nikšić. Pored protesta komunjara koji su proširili pandemiju u gradu, baš onda kada se bila u potpunosti smirila je i taj što se mnogi građani. Ne pridržavaju preostalih mjera kriznih štabova koje su donijeli na vrijeme i adekvatno, sto su potvrdili i iz WHO. Drzimo odstojanje, stavimoMasku, perimoRuke. 

Odmah vratit Fahrudina Solaka na čelo Kriznog štaba. Jer dok je čovjek komandovao stanje sa širenjem pandemije Coronavirusa u Federaciji i Kantonu Sarajevo je bilo pod apsolutnom kontrolom institucija i bilo je najbolje u Evropi. Ovo je sve istina i apsolutne činjenice koje su se događale, a čim je Solak smijenjen. Odmah je došlo do drastičnog pogoršanja i povećanja veoma velikog broja zarazenih i oboljelih gradjana. VRATITI KOMANDANTA FAHRUDINA SOLAKA. Molim građane da trenutnu situaciju prihvatimo kao krajnje opasnu i rizičnu. Pozivam na racionalno ponašanje. Ne dozvolite da panika i nervoza upravljaju svima nama i molim vas da preporuke kriznih štabova izvršavate striktno. Pozivam sve one koji su imali kontakt sa zaraženima, da se stave u apsolutnu izolaciju i da smanje kontakte i s vlastitom porodicom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *